Ads 468x60px

vineri, 30 noiembrie 2012

Pe ringul de dans,Ilinca Vandici

Ştirile de ultimă oră, disponibile online. iti ofera ştiri interne si externe in timp real, ştiri politice, ştiri economice, mondene, sociale si din sport. E randul moderatoarei emisiunii Cancan Tv de la Acasa sa danseze pentru un caz umanitar.
In virtutea renumelui MediaPro, oamenii nou inclusi in trust au sansa de a evolua. Daca sunt intelegatori si fara fite, notorietatea lor se poate construi pas cu pas. Modele elocvente in acest sens sunt membrii trupei LaLa Band si actorii din “Pariu cu viata”.

Ilinca Vandici va dansa in seara aceasta, alaturi de Valentin Luca, barmanul din finala emisiunii “Romanii au talent”. “Mi se pare un lucru extraordinar sa poti sa ajuti pe cineva, cu atat mai mult cu cat imi place dansul foarte tare. Sunt onorata ca voi dansa pentru un caz umanitar si sunt bucuroasa ca astfel voi putea face o persoana mai fericita”, a marturisit Ilinca. Cei doi vor dansa pentru Ene Ionica, un fost balerin al ansamblului “Doina Armatei”, care a ramas fara job si, in urma unui accident, nu se mai poate deplasa normal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu